Hoe zorg je voor je geduld

 

Wimperextensions Rotterdam

 

 

 

Met de hulp van uw ogen en uw eigen lila gekleurde lenzen, zult u in staat zijn om elke look die u wilt te creëren. Bedenk hoe verbaasd je zou zijn over de manier waarop lippen eruit zien met een kleine zwarte jurk; of hoe sexy je eruit zou zien met modieuze zwarte eyeliner. Wat dacht je van een bruin leren tasje, welke exotische dansjurken prachtig zouden staan met gouden metallic monturen; of hoeveel warmte er nodig is om je groene ogen in die sexy bruine tint te veranderen.

Natuurlijk zijn we niet allemaal zo gelukkig om geboren te worden met krachtige, mooi gevormde wimpers. Er zijn genoeg vrouwen die noch dikke, noch gekrulde wimpers hebben, maar toch slagen ze erin om ons met hun schoonheid de adem uit de longen te benemen, ons de vreugde, het pure genot en de kwelling van het verlangen te bezorgen. Hun kleine paar wimperextensions fungeert als een verbinding tussen ons bewustzijn en de wereld van illusie, fantasie en nachtmerrie. Op een bepaald niveau willen wij weten hoe zij over zichzelf denken, waarom zij bepaalde gedachten hebben en hoe zij over ons denken.

OUCH! Dit is een serieuze zaak! Tenminste, serieus genoeg om je aandacht te trekken. Wist je dat de meeste vrouwen een paar wimpers missen? En als je ze vraagt waarom, zeggen ze dat ze ze gewoon voor een laagje mascara hebben aangezien!

Cool, hè? Dus, in onze zoektocht naar een zachtere wimperbehandeling, beginnen we met het moeizaam afknippen van de badkuip en het bevel geven om hem te vullen met water. Vervolgens leren we een scheermesje te gebruiken en die verdwaalde haarzakjes af te scheren. Dit is een legitieme manier om van lelijk haar af te komen, maar je weet, het laat een litteken achter! Bah. Hoe dan ook, ik denk dat we gewoon proberen er snel overheen te komen en een manier vinden om het overduidelijke te verdoezelen – zoals de littekens en de sporen van onze gretigheid om die kostbare wimpers te krijgen.

Goed dat er manieren zijn om het te omzeilen, is het niet? Zoals de weg van de minste weerstand als je van aigo naar bulbo rent. Je zou wat camouflage of foundation kunnen proberen, maar vroeg of laat, zal het gewoon niet goed opgaan. Maar weet je wat? Dat klopt – soms is het beter om het gewoon weg te doen. Dat is makkelijker, toch? Geen littekens, geen zichtbare vettigheid en zelfs niet die dagelijkse herinneringen dat ‘het’ inderdaad gewoon ‘auw’ is.

Dus, hoe zorg je voor het deel van jezelf dat op de een of andere manier niest in de charme van je potentiële toekomstige partner? Je bekijkt de outfits van de andere dag wanneer je het huis verlaat, maar je kunt het niet helpen dat die marmelade op de bips van die dame veel te duidelijk is. Je volgt enkele tips en technieken voor het correct aanbrengen van zelfbruiner en zorgt ervoor dat je gelijkmatige lagen kleren draagt, zodat het de tijd heeft om te ontwikkelen. En dan, wacht je. En wacht. En wachten…

lees meer:

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.