hoe maak je een haar extensie

Free Foto Die Van Vrouw Gezicht Met Haar Haar Behandelt. Stock Photo

Voordat je een afspraak maakt voor een knipbeurt, moet je zeker zijn van het kapsel dat je wilt. Herenkapsels zijn niet hetzelfde als die van vrouwen. Als je mannen hebt die net zo lang haar hebben als vrouwen, kun je overwegen te wachten tot ze minstens schouderlengte hebben. Je kunt je man-lookalitiaan ook vragen om een ​​stijl voor te stellen die modieus en leuk is. Clip-on hair extensions zijn een leuke, betaalbare manier om meerdere haarlooks te krijgen. Hair extensions zijn een tijdelijk antwoord op een behoefte aan instant lengte en volume. Haarextensies voegen schoonheid en variatie toe aan iemands uiterlijk. Ze bieden ook breakout-opties om iemands uiterlijk te veranderen. Een slecht bevestigde extension kan echter iemands haar beschadigen. Hieronder vindt u tips om ervoor te zorgen dat de hair extensions correct worden bevestigd.

Onder een merktest

emade hair extensions worden streng voor streng aangebracht om te passen bij het natuurlijke haar van een persoon. De strengtest houdt in dat uw haarstylist een haar van uw hoofd neemt en de chemische stof (in dit geval mensenhaar) verwerkt en vervolgens verwerkt. Dit is om te bepalen welk type haar uw kapper voor u kan verzorgen. De verschillende soorten haar zijn: manen, niet-remy, synthetisch en misvormd. Een misvormd haar is er een die niet goed aansluit op het hoofd en zal opvallen. Een manier om de kwaliteit van een haarverlenging te bepalen, is door er even mee te kijken en te kijken hoe het eruit ziet: de vorm zal zich aanpassen aan de vorm van uw gezicht; het mag niet flapperen of hangen. Dit is erg belangrijk omdat de vorm van je gezicht erg belangrijk is om te beslissen welk type haar voor jou zal werken.

Naconditionering

Nadat de conditionering is voltooid, zal uw kapper het haar een handdoek of polijstbeurt geven om overtollige opbouw te verwijderen. Dit is belangrijk omdat te veel opbouw je haar er dof en beschadigd uit zal laten zien. Dit kan ook de groei van uw haarverlenging vertragen.

Een ander belangrijk ding om op te merken is dat je je stylist nodig hebt om op de hoogte te zijn van alle technieken en producten die tegenwoordig beschikbaar zijn. Haar is tegenwoordig zo divers qua kleur, textuur en kwaliteit dat een kapper niet weet wat hij moet doen. Weten welke producten u moet gebruiken en hoe u ze moet gebruiken, is belangrijk om er het beste uit te halen.

Als je je afvraagt ​​of hairextensions iets zijn waar je voor moet gaan, probeer dan eens te kijken naar de geweldige stijlen die ze momenteel in de films en boeken doen. Mooie beroemdheden zoals Rihanna en Sarah Jessica Parker zijn geweldige voorbeelden van wat er kan worden gedaan. Het is ook gemakkelijker om de trends te volgen dan om ze zelf te creëren.

Het belangrijkste is dat je voor je haar probeert te zorgen, zodat het lang meegaat. Vraag je kapper welk type haar ze je zou aanraden. Houd altijd rekening met de dikte en kleur van je haar. Vraag daarnaast eens rond voor ander advies over kapsels. Mensen zoals je moeder, vrienden en andere nativeummies kunnen je goed adviseren als het om haarverzorging gaat.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.