Hoe uw haar te onderhouden

Kapper Amsterdam Zuid

 

 

 

 

 

Een dof kapsel is een veelvoorkomend probleem. De meeste mensen willen dat hun haar veerkrachtig is en glanst, maar meestal is dit gewoon een wensdroom. De meeste mensen nemen genoegen met mooi en sexy haar, gekleurd en gestyled, maar ze beseffen niet dat ze met mooier haar ook aantrekkelijker worden na de kapper. Het haar is iets dat mensen kan verbazen. Het is een van de troeven van de mens. Helaas werken veroudering, stress, gebrek aan slaap en andere typische problemen het haar tegen en vernietigen het.

Net als het doek van een kunstenaar is mooi haar nauwgezet. nauwgezet in de beste tijd en afgewerkt op een niet-epileptische manier. Meestal is niet iedereen begiftigd met mooi en sexy haar. Hoogstwaarschijnlijk zijn ze er niet mee geboren. Om het niet te ruïneren, is de beste techniek om manieren te ontdekken om de kwaliteit van het haar te verbeteren en te behouden, zodat het zijn prachtige uitstraling en volume niet verliest. Haarverzorging is een enorm onderwerp, en vandaag zal ik zo duidelijk mogelijk proberen uit te leggen hoe je je haar moet verzorgen.

In de eerste plaats wil iedereen er fris en rimpelloos uitzien, maar dood haar is onmogelijk in rozenblaadjes te veranderen. We moeten wachten tot er nieuwe cellen zijn aangemaakt, maar dit proces duurt een eeuwigheid. Dus moeten we allereerst de huid stimuleren om meer collageen en elastine aan te maken. Collageen en elastine zijn twee soorten proteïne die het haar en de huid vormen. Elk van hen wordt op een bepaalde manier aangemaakt, maar de enzymen die ze omzetten in haar en huid zijn bijna dezelfde manier. Dus, maak je geen zorgen, want er is een manier om ze sneller te laten groeien, maar toch, het is niet een gemakkelijke. Om de huid te stimuleren en nieuwe cellen aan te maken, moet je voedingsmiddelen eten die rijk zijn aan zwavel. Deze voedingsstof zit vooral in fruit, groenten, eieren, rundvlees en rijst. Je kunt het ook innemen in de vorm van tabletten, maar het is veel gemakkelijker om het in te nemen in de vorm van voedsel.

Vermijd roken en drinken. Ze zijn slecht voor je hele lichaam, omdat ze de productie van androgenen verhogen, die uiteindelijk de huid en het haar beschadigen.

Om je haar mooi te houden, gebruik je shampoos die gezond zijn voor je haar. Let niet op de kleur van de shampoo, want dat betekent alleen dat de andere voedingsstoffen in de shampoo niet goed genoeg waren. Meng ook nooit verschillende soorten shampoo, maar blijf bij één soort zoals SLS-Vrije Shampoo. Het is ook belangrijk om toe te voegen dat wanneer u uw haar wast, u geen heet water moet gebruiken. Dit komt omdat heet water het haar droog en broos maakt, en het verspreidt olie en vuil van je haar op je kleren.

Om de gezondheid van je haar te behouden moet je roken en overmatig drinken vermijden. Deze methoden van haarreiniging verwijderen te veel olie en drogen het haar uit, maar als u uw haar echt wilt reinigen, moet u deze methoden vervangen door andere. En vergeet niet om je haar teder en zachtjes te borstelen.

lees meer:

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.