Een overzicht van de anti-rimpel

Huidverjonging

 

 

 

 

Een anti-rimpel gelaatsbehandeling hydrateert de huidverjonging met vocht, en revitaliseert en verjongt de huid, wat belangrijk is voor het behoud van een jeugdige huid.

– Verfraaiing: De schoonheidsspecialiste presenteert een selectie gezichtsbehandelingen die de aandacht vestigen op de gebieden van het gezicht die aandacht nodig hebben. Sommige gezichtsbehandelingen zijn gericht op de rhytidectomie, een eis van tieners waarbij kleine zakjes verdikte huid in de buurt van de nieren met vergrote Fibroïden worden verwijderd. Andere gezichtsbehandelingen kunnen gericht zijn op dermatologie en huidpigmentatie, zoals de identificatie en behandeling van melasma, een aandoening die gekenmerkt wordt door bruine pigmentvlekken in het gezicht.

– Hygiëne: Een goede gezichtsbehandeling zorgt voor een droge chloride-oplossing om de huid gezond te houden. De meeste gezichtsbehandelingen bevatten een natuurlijke zeep- of zoutoplossing, die diepe lagen van gewaad creëert en de huid vochtig houdt.

– Verjonging: Gezichtsbehandelingen behandelen ook fijne lijntjes, rimpels, kraaienpootjes en oneffenheden. Sommige gezichtsbehandelingen omvatten extracties, die kunnen worden gecontroleerd of aangepast aan de behoeften van de patiënt.

– Stretch: Bij het uitrekken van littekens en striae wordt een Facial Satin Stretch Marker gebruikt.

– Ouderdomsvlekken: Een schoonheidsspecialiste maakt een Pickeral Masker van Licorice Extract, dat de verspreiding van die ongewenste ouderdomsvlekken tegengaat.

– Vachtharen: Een Vachtharen Corrector wordt gebruikt om de Vacht te kleuren en grijze haren te verwijderen.

Na een gezichtsbehandeling wordt de huid van de patiënt ontspannen, gereinigd, gehydrateerd en gemasseerd. Het gebruik van topische Advil of aërosol ontharingsproducten wordt aanbevolen. De Advil wordt ’s nachts aangebracht, ’s morgens. Het moet ’s avonds worden verwijderd, om te voorkomen dat de huid wordt geïnfuseerd met schadelijke bacteriën en plantaardige stoffen. De ontharingsproducten worden ’s morgens verwijderd. Een behandeling heeft gemiddeld een effect van veertien tot achttien weken.

Het is een zeer individuele procedure. Het kuuroord beweert dat na elke coating of verwijdering een laagje vaseline of een ander exfoliant moet worden aangebracht om te voorkomen dat het haar opnieuw gaat groeien. Maar deze voorzorgsmaatregel is onnodig omdat het haar niet bij de wortel wordt verwijderd. De coating fungeert alleen als barrière en moet ’s morgens van de huid worden verwijderd. Maar voor wie gewend is naar de salon te gaan voor dergelijke “rituele” gratis behandelingen, is de Advil een onwelkom gezicht.

lees meer:

Body slimming |

Huidverjonging |

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.