De beste manier om haar te verwijderen

Schoonheidsproducten

Sommigen van ons weten het een en ander over verzorgingsproducten; baby's produceren bijvoorbeeld hun eigen oliën, en je huid scheidt melkzuur af als je je pas gewassen hebt. Heb je gehoord over de kokosolie crème? Ze groeien wel terug, de haren. Maar als je haar wilt verwijderen van een deel van je lichaam, moet je je er eerst over inlezen. Zeep is niet voor het gezicht. Het haalt het haar niet weg, maar het voorkomt de groei van haar.

 

Haargroeiremmers

Haargroeiremmers zijn verkrijgbaar in de vorm van crèmes, lotions en pillen. Deze zijn bedoeld om de haargroei te vertragen en te remmen. Het voordeel van deze producten is dat het haar fijner wordt en minder snel teruggroeit. Het nadeel is dat de crème of lotion elke dag opnieuw moet worden aangebracht om te werken. Zelfs als u het product een tijdje hebt gebruikt en het goed heeft gewerkt, is de kans groot dat u aan het begin van de maand een nieuw pakje moet kopen. Sommige bedrijven bieden fix-pakketten aan, waarbij u het product kunt kopen en vervolgens een tube krijgt om het oude te vervangen.

 

Scheren

De gebruikelijke, goedkope methode om haar te verwijderen is scheren. Daarnaast zijn er speciale scheervloeistoffen en lotions. U wast het gebied met water en zeep en scheert zich. Er zijn verschillende soorten scheermesjes die u kunt gebruiken. Een van de meest populaire is het scheermes voor mannen. Het is meestal niet nodig om twee keer per dag te scheren. Eén keer per dag is voldoende. U kunt zich 's avonds scheren als u naar bed gaat.

Een andere methode die je kunt gebruiken heet epileren. Het wordt ook wel plukken genoemd. U gebruikt een pincet om haren van uw huid te plukken. Het haar wordt verwijderd door eraan te trekken. Pluk het haar nooit boven de huid, want dan groeit het niet goed.

 

Waxen

Waxen is ook een andere ontharingsmethode die veel wordt gebruikt. Sommige waxen zijn goed voor de oren van mannen. Waxen is ook goed voor bikini-ontharing. Waxen is moeilijker om thuis te doen, je moet het een tijdje reserveren. Maar het is wel goedkoop om thuis te doen, het resultaat duurt een paar weken om het zelf te kunnen doen.

 

Vervolg stappen

Nadat u hebt besloten welke methode u wilt gebruiken, moet u met uw professional praten. Zorg ervoor dat je alle instructies opvolgt, vooral de patch test. Sommige artsen zullen je instrueren om een dag of twee niets op je oren aan te brengen. Als u hoort dat u dat toch zou kunnen doen, vertel hen dan dat u de haargroei wilt vertragen. Raadpleeg uw schoonheidsspecialiste die ook de juiste schoonheidsproducten gebruikt en ontdek welke voorbereiding nodig is. Zoek vervolgens een stylist die het verwijderingsproces al eerder heeft uitgevoerd en vraag hem om je te leren hoe je het moet gebruiken. Naast de methode zal de stylist uw haar en de haarfollikel onderzoeken en met een optimaal plan komen om het verwijderingsproces te plannen. Laserontharing is niet alleen voordelig, maar ook een van de beste manieren om overbeharing te verwijderen.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.