Wimper extensions

Wimperextensions Breda

 

 

 

Wimper extensions zijn haarzakjes die op uw eigen wimpers worden gelijmd om dikke en langere wimpers te maken. Ze worden elk op het ooglid bevestigd, zodat ze zich op de juiste plaats bevinden waar de wimpers groeien. Deze lezing is afkomstig uit een uitgebreid onderzoeksproject over wimper extensions uitgevoerd door het vooraanstaande beauty magazine, Allure. De volgende procedures worden beschreven in het Allure tijdschrift.

SluitingsprocesDe eerste methode die betrokken is bij het krijgen van wimper extensies is de zogenaamde “sluiting.” Dit proces is bedoeld om de “natuurlijke” look van uw eigen wimpers te beschermen. Het is een zeer effectieve sluiting, die wordt aanbevolen voor mensen die mascara willen weglaten en toch een aantrekkelijke natuurlijke uitstraling willen hebben. Om de sluiting te bereiken, worden de wimpers verwarmd met een verwarmingsinstrument. De hitte geeft zeepwater aan uw wimpers, dat hen helpt zich te vermengen met de extensions.

Algemene trendHet andere sluitingsproces is “notching”, dat vergelijkbaar is met de eerstgenoemde methode.itter is bedoeld om de wimpers een “geaard” uiterlijk te geven nadat ze zijn verwarmd en aangebracht op de wimperbasis. Het inkerven is vereist voor elke klant in elke bestelling, ongeacht de etniciteit van de klant. Alle randen van de inkepingen moeten glad zijn, anders zal het duidelijk zijn dat sommige bedrijven valse wimpers verkopen.

Hoe worden ze uitgesproken?

De Americancription is “eyelash-er” en de wetenschappelijke naam van deze wimperversterker is Carefray. De alternatieve naam van Carefray isirdryer.

Voordelen vaneyelash-er

Carefray wimperextensions geven de illusie van ongelooflijk lange wimpers door gebruik te maken van haren die gehydrateerd zijn en continu groeien. Consequent gebruik van deze producten heeft aangetoond dunne, broze en afvallende wimpers te corrigeren. Ze gebruiken een natuurlijke methode om u te helpen mooie ogen te krijgen.

elke actrice zal deze wimper extensions nodig hebben voor hun films, het zal je ogen zo vol en zo mooi laten lijken. Geen wonder dat Carefray tegenwoordig zo populair is onder filmsterren.

Heeft u nepwimper extensions nodig? Natuurlijk niet, nepwimpers zijn geweldig als u een snelle oplossing nodig heeft, maar de kwaliteit van de nepwimpers zal altijd inferieur zijn aan die van een Lashaturri. Dus, als u een ervaren gebruiker bent van nepwimpers en u wilt uw ogen het volle leven geven dat Lashaturri kan geven, begin dan met het gebruik van authentieke Carefray wimpers.

Je mascara hergebruiken:Het is een algemeen geloof dat als je één merk mascara gebruikt, je wimpers zeker zullen groeien en langer en dikker zullen worden. Begin je voor te stellen dat je niet twee lagen van één product hoeft te gebruiken! Dat klopt dames, één flesje mascara is alles wat je nodig hebt!

Om extreme wimpers te krijgen, zijn er ook luchtklit-oplossingen op de markt. Wees wel voorzichtig, deze tanglers gebruiken meestal een grove borstel die je wimpers kan uitgraven, waardoor ze pulp worden en moeilijk te verwijderen zijn.

Dus, daar heb je het. Er zijn zeker manieren om de wimpergroei te stimuleren en ze er extreem mooi en sexy uit te laten zien. Vergeet niet om uw alternatieven zorgvuldig te controleren en volg het advies van de deskundige voordat u besluit om te experimenteren op hen. De wimper extensies beschikbaar op de markt van vandaag zijn zeker een spannende manier om lange en sexy wimpers te hebben.

lees meer:

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.