Vereniging

Ergotherapie Roosendaal

Boyne en sloeg de deur dicht; John stond handenwrijvend in de gang. De deur van het therapiekantoor bleef gesloten en John gluurde naar binnen. Boyne bestudeerde de gelaatstrekken van zijn zoon. Zijn dijbeen was gezwollen, pijnlijk en hij had hevige pijnen in een voet. John drukte zijn voet hard tegen een oogverblindende muur. John keek toe hoe het hoofd van zijn zoon de wond likte en een beetje druk uitoefende op Johns wond. De pijn in zijn rechtervoet was zo hevig dat hij nauwelijks in zijn eigen schoenen kon lopen. Johns hoofd en gezicht waren aan het vervellen; hij had het gevoel dat hij ook een deel van zijn geheugen aan het verliezen was – sommige dingen met de rechterhersenhelft. Hij stapte langzaam en met tegenzin naar een stoel naast het therapiekantoor.

Boyne ging eerst naar het therapiebureau en ging zitten op een Rune Yoga kussen, dat bij de balie van het kantoor lag. Een grote draai-gee stond aan een kant van de vloer. Hij ging in een klapstoel zitten en Mal’s therapeut nam de sessie over. Als onderdeel van het oog-niet-miljoenen systeem vroeg de therapeut aan Mal om de sessie aan te gaan met een air van evenwicht in het lichaam. Vervolgens vroeg de therapeut aan Mal om zijn rechtervoet te nemen en zijn voet te ontvouwen als een adelaar. De ergotherapeut vroeg hem zijn voet te ontvouwen als een adelaar. Mal keek naar de therapeut met de spiegel-idolen mantra (tantra) die evenwicht induceert tegen de linker hersenhelft die de linker hersenhelft omvat.

De therapeut vroeg John om zijn rechtervoet te nemen en zich voor te stellen dat zijn voet uit zijn lichaam komt, niet zoals de denkbeeldige papegaai. Hij vroeg John om zich voor te stellen of te voelen dat zijn voet moeite doet om zijn lichaam te verlaten. Op dat moment werd John gevraagd om te voelen of zich voor te stellen dat hij een betweter was met zelfvertrouwen. Hij deed de scène voor in zijn geest, in zijn lichaam in het therapiekantoor, terwijl John friemelde. Uiteindelijk werd John gevraagd om in de volgende stoel te blijven zitten die hij daar tegenover zou krijgen. Hij ging in de volgende stoel zitten en verstelde het tuig van een tafelblad dat goed werkte om mijn benen plat te leggen, om in slaap te vallen (initatieproces) en om hem in positie te brengen voor een echte waaktoestand.

We zijn een reeks eenvoudige oefeningen om de geest te conditioneren – brain-freeze om mentale creatievelingen toe te laten zich te manifesteren. Hoewel onze geest normaal gesproken niet gemaakt is voor oefeningen met de linkerhersenhelft, conditioneer je met deze oefeningen de rechterhersenhelft om hem in staat te stellen overwegend te functioneren met een vrij-stromende staat. We moedigen het bevriezen van de hersenen aan om mentale scheppers in staat te stellen hun staat van creativiteit uit te breiden en hun gewoonlijk bezette creatieve ruimten te verruimen. Toen het ging om hersentraining noemde ik dit (geen woordspeling natuurlijk, maar het woord woordspeling is de vele scheldwoorden die met de taalindustrie worden geassocieerd).

Hersen bevries proces Stap 1 – Breng de geest naar het therapie bureau. Als je het naar een niet-veranderende plaats brengt, smelt je weg hoe het werkt. Dan neem je het vanaf daar. Stap 2 – Zet je rechtervoet op een tafelblad. Ga daar zitten, schik de kleine handelingen als een ander deel van je lichaam. Als je dat doet, smelt je ook weg hoe het werkt. Leg dan beide handen op een tafelblad dat stevig aanvoelt.Stap 3 – Zet je linkerhand op het platte oppervlak van het tafelblad, en zet je linkervoet er tegenaan. Houd je houding minstens 5 seconden vast. Dan grijp en laat je je lichaam melodisch half vallen en wiebel met je linkervoet. Stap 4 – Probeer dan om de stand van je linkervoet te laten wegsmelten in een staat van geen-angst-proberen-te-geloven dat hij iets grappigs doet, en lach. Eindig met je rechterhand op   het platte oppervlak van het tafelblad. Breng je rechtervoet omhoog en stel je voor dat je de mal smelt die daar ligt. Laat je dan naar beneden vallen en lach. Acties- Doe dit ten minste tweemaal per dag gedurende ten minste 6 uur morgen of binnen uur. Neem de Reflecterende Vaas uit je handen. Loop met uw ogen half weg en kijk naar dit vat, nu bezield, gisteren. Omring jezelf met creatieve mensen en praat met hen over dit idee. Dit is om je creativiteit te cultiveren door middel van associatie. Op dit moment moet je niet alleen mensen selecteren; evalueer ook je omgeving waarin je je bevindt om de gewenste resultaten te produceren.

Lees meer

ErgoTherapie 

Ergotherapie Goes

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.