Uw haar voorbereiden

Schoonheid Instituut

 

Uw salon zal duidelijk anders zijn dan andere, aangezien het de enige plaats is waar u en uw enige stylist hebben besloten dat het in orde is om de stylist het werk aan uw haar te laten doen. Uw haar is een belangrijk onderdeel van uw uiterlijk. Uw haarstylist is zeker geen professional, maar weet wel wat de beste coupes voor uw haar zijn. Door de lagen, de gladheid en de gelaagdheid van je haar te behouden, kan je stylist verdomd goed weten wat jou het beste staat. Of je nu je haar laat stylen, kleuren, steilen of krullen, de stylist moet weten waar hij je lokken moet verzwakken en waar hij ze moet versterken. Het gaat erom dat u uw haar kent en weet wat uw haar nodig heeft. Als u uw haar zelf knipt, zorg er dan voor dat u iemand hebt die het goed kan!

Trimmen van het haar kan gevaarlijk zijn. Veel trimbeurten resulteren in haarbeschadiging waar u later spijt van krijgt. Sommige schade kan worden veroorzaakt door het haar te kort te knippen. Te kort knippen kan een verkeerd signaal afgeven. Het kan er dunner en dunner uitzien naarmate het dunner wordt. Als je het haar helemaal tot bovenaan het hoofd laat groeien, kan het ook de haarwortels overbelasten met te veel gewicht. Dit geldt vooral voor vrouwen met fijn haar. Fijn haar is erg kwetsbaar, en een kleine fout bij het knippen kan een medisch probleem veroorzaken.

Veel stylisten proberen de hoeveelheid gewicht te verminderen door gebruik te maken van pony. Met pony’s kan het gewicht van het haar tot aan de oksel worden verminderd. Pijpen kunnen ook slim helpen een lelijk kapsel te verbergen als dat het probleem is. In plaats van het gebruik van pony’s als een manier om te camoufleren, kunnen ze helpen verbergen van de effecten van een slechte kapsel.

De stylist moet ook uw haartype evalueren. De behoeften van uw haar kunnen worden gediend door verschillende coupes te gebruiken. U hoeft uw stylist geen mening te laten geven over uw haartype. Uw stylist moet genoeg over uw haar weten om goede beslissingen te kunnen nemen over de beste coupes voor uw stijl.

De stylist moet ook uw hoofd beoordelen op stijl. Je hoofd is erg belangrijk. Het is waar iedereen naar kijkt als ze met u praten. Als het hoofd niet in goede conditie is, kan het een slecht kapsel verbergen. Of erger nog, het kan de aandacht van iedereen trekken terwijl ze niets liever willen dan in hun eigen salon zijn. Het hoofd is belangrijk voor iedereen en het is noodzakelijk dat iedereen dat weet.

De kenmerken van geweldige kapsels zijn geduld, raffinement en een groot gevoel voor stijl. Het zou nooit gemakkelijk mogen zijn voor een stylist om het haar van een klant te leren kennen. Idealiter zou de stylist uren achter een onderzoeksbureau doorbrengen om haartypes te bestuderen en salons persoonlijk te bezoeken alvorens aanbevelingen te doen over hoe een coupe of kleur het best de kenmerken van een klant kan versterken.

Stylisten moeten over het algemeen ook beschikken over een hoog niveau van vervangingsvaardigheden. Ze moeten hun vaardigheden voortdurend verbeteren om hun klanten de service te kunnen bieden die ze verwachten. Een van de redenen hiervoor is dat naarmate salons en stylisten winstgevender worden, sommige stylisten zich te comfortabel gaan voelen. Ze worden meestal een beetje te comfortabel met het geven van elke shampoo, föhnen en styling touch up dat hun klanten verwachten. Ze verwaarlozen meestal hun kennis over onderhoud en stylingproducten, die ervoor zorgen dat het haar van hun klanten er geweldig blijft uitzien.

De stylist moet ook een goed gevoel voor mode hebben. Bij het kleden voor het lichaamstype van een klant, moet de stylist overwegen of de klant al dan niet de voorkeur geeft aan het dragen van kleding die in stijl is voor dat lichaamstype. Een stylist moet modebeslissingen nemen en niet alleen maar appeltjes doen. Als de klant in de stoel van de stylist zit, moet de stylist de klant vragen wat hij of zij wel en niet mooi vindt. De klant moet de stylist ook vertellen welke stoffen de klant gebruikt om deze reacties te veroorzaken. De reactie en mening van de klant zal de stylist helpen een look te creëren die ontworpen is om de natuurlijke schoonheid instituut van de klant te benadrukken.

De stylist moet ook een sterke Fashion Style hebben. Fashion Style gaat niet over wat de klant draagt, maar eerder hoe de klant zich presenteert aan de wereld. Een stylist moet altijd gekleed zijn om de aandacht te trekken, maar wel op een smaakvolle en stijlvolle manier. De wereld is gewend aan wat de wereld ziet, en dat geldt ook voor de mensen die haar omringen. Dit stelt de stylist in staat om hun belevingswereld aan te boren. Misschien krijgt een klant therapie voor een of ander psychisch probleem, en zal de stylist helpen door hem of haar kastruimte te geven. Misschien geeft hij de klant een muziekje dat past bij de rustige omgeving. De stylist moet weten wat geschikt is voor klanten van verschillende leeftijden. zodat de klant niet het gevoel hoeft te hebben dat ze maar één ding zijn.

 

LEES MEER : 

huidtherapie rotterdam

Dermapen Rotterdam

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.