Spanje en Spanje van Spanje

Mieren kopen

Meer informatie over de Insecten en Mieren van Spanje op de S.A.I.A. Website

Santacruz (Beipuertas, Salamanca, Melilla, Utopia, San Sebastian)

Salamanca

Santacruz is de belangrijkste stad van Zuid-Spanje en is de hoofdstad van de landelijke provincies Murcia, Navarra en León, en van het aartsbisdom Santo Domingo. De missie van de stad is het verlenen van geestelijke, sociale, ontwikkelings- en sportdiensten aan minder ontwikkelde regio’s.

In de stad wonen duizenden studenten, die profiteren van de beste landbouw- en veeteeltinstellingen van de stad.

Landbouw Kaarten en Informatie Kopen bij Santacruz Tube Ahead Resorts

Santander, Pontarlier, Granada, Almeria, Girona, San Sebastián, La Rioja en Alicante

Santander: is de hoofdstad van het zuidoosten van CataloniÔ en behoort tot de autonome gemeenschap bastanaza.

Nieuwe Opera en Theater Plaza project, gepland voor opening in 2015.

Pontarlier

Pontel les Sarins: de PSA-toren, ontworpen door architect Santiago Remiro, zal 154 m boven de grond uitsteken. Het luxueuze bovenste restaurantgedeelte zal worden ondergebracht in een appartementengebouw van 27 verdiepingen, met een groen terrasdak. Op de onderste verdiepingen komen voornamelijk woningen, buurtwinkels en commerciële ruimten op straatniveau. De toren zal 24 woonverdiepingen tellen, met elk meer dan 1.000 appartementen.

Bramoides.Las Tunas, Bou Duca Baptista: is gelegen aan de oever van het Spaanse Kanaal (in het noordwesten van Catalonië) en beschikt over een geplaveide promenade langs zijn westelijke front van meer dan 10 kilometer. Het gebouw is grotendeels geïnspireerd op gebouwen uit de 13e tot de 17e eeuw en bezit op de bovenste verdiepingen een grote en zeer gesofisticeerde collectie beeldhouwwerken.

La Marchena, een stad met 9.000 inwoners gelegen in de buitenwijken van Barcelona. Het werd in 1246 gesticht door de wet Batallones, een project om bossen op de linkeroever van de rivier de Almona vrij te maken. Het werd een stad voordat de wet-Batallones van kracht werd. In La Marchena bevinden zich ongeveer 360 kerken, begraafplaatsen en verschillende moslimmoskeeën. Het was jarenlang een belangrijke toeristische trekpleister (de wet-Batallones diende voor de jaarlijkse markt) en heeft nu een waterpark.

San Sebastian

In de middeleeuwse stad San Sebastian, een van de enige bekende centra van architectuur in de Middeleeuwen, die naar verwachting de hoofdstad van Alva zou worden, wordt de stad geroemd om zijn beroemde catacomben. De manager van de stad boogt zijn Franse grens, en het “Gulden Vlies” dat de spitsen van cotta verving is het logo van de stad.

Valencia

Reales Estaciones, de grootste expositieruimte voor hedendaagse kunst in Spanje, die dagelijks geopend is.

El Orden Dickens (13e en 16e keer)

Minas de Lidera (Heuvel der Wanhoop), Noli, Carabanchel (Hemel van vuur) en Calle Almirón (Heuvel van 27 mei)

Minas de Lidera is de populairste bezienswaardigheid van de vallei en beroemd om zijn “Kloosters van de Liefde”, die tussen 1783 en 1814 aan het eind van de gotiek werden gebouwd. Valencia is de hoofdstad van de Autonome Regio Castilië-La Mancha, waar nog meer touts te vinden zijn. Populaire bezienswaardigheden zijn onder andere Promanada de Zaragoza (Baron Alcala), een Art Nouveau gebouw en woonwijk ligt in de Vallei van Lidera. In tegenstelling tot de rest van Spanje maakt Valencia geen deel uit van de regionale regering en worden politici gekozen vanuit kantons, waarvan gezegd wordt dat het een van de meest democratische regio’s van Europa is. Lissabon is de meest bezochte stad van Portugal en is een belangrijke toeristische bestemming, met een aantal duizenden plekken die in de categorie toerisme passen, zoals Santa Teresa, het Kunstmuseum in het historische centrum en Porto, de hoofdstad van het Koninkrijk Portugal.

 

lees meer

mierenkolonie

mierenhotel

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.