Hoe kies je een tatoeage?

Tattoo Vlissingen

 

 

 

 

Als u allergisch bent vo

+or body art, kunt u beter een kliniek zoeken die gespecialiseerd is in het verwijderen van tatoeages met laser.

Omdat er geen manier is om de inkt te “koken”, wordt het uiterlijk van de tatoeage meestal niet beïnvloed door de procedure. Echter, omdat het immuunsysteem reageert met de tatoeage helderheid, kan een tatoeage laser verwijdering specialist sommige tatoeages ruïneren door het verlaten van sommige inkt in de epidermis te lang.

Gewoonlijk wordt bij het verwijderen van tatoeages met behulp van een laser een allergietest gedaan voordat de procedure wordt uitgevoerd, om er zeker van te zijn dat u niet allergisch bent voor de inkt.

Het is belangrijk te onthouden dat allergieën voor tatoeages niet altijd blijvend zijn. Uw arts kan u vertellen of u allergisch bent voor de inkten die u heeft en het probleem behandelen.

Een andere optie is om uw tatoeage verwijdering remedie in een medisch kuuroord te proberen. De meeste van deze kuuroorden zijn gespecialiseerd in het zetten van tatoeages, maar hebben geen echte artsen in dienst. De artsen die cosmetische tatoeages en laser tatoeage verwijdering doen hebben meestal een medische graad, waardoor ze Retin A behandelingen kunnen voorschrijven, die vaak worden gebruikt om acne te behandelen.

Voor meer ernstige inkten, zoals blackbody en inkbody, hebt u misschien een voorschrift nodig van een dermatoloog of plastisch chirurg.inseek ook hier een woord van voorzichtigheid, herinner uzelf eraan dat het zeldzame geval waarin een tatoeage schade toebrengt aan de huid, bekend als “bruining”, vaker voorkomt bij mensen met een donkerder lichaam en een lichte huid. Als je een donker of gebruind lichaam hebt, wees dan extra op je hoede voor tatoeages voor donkere lichamen.

Een voordeel van het gebruik van een gediplomeerde professional voor naaldpiercings is echter dat deze meestal veiliger materialen gebruikt, zoals staal in plaats van het zachtere leer dat bij sommige wenkbrauw- of lippiercingtechnieken wordt gebruikt.

Als je een piercer kiest, stel jezelf dan de volgende vragen:

Scipment

Hoe nieuw is het materiaal van de piercer?

Hoeveel klanten heeft de piercer in het verleden gedaan?

Wat is de reputatie van de piercer?

Hebben ze een achtergrond?

Hebben ze een vergunning?

Hoeveel soorten piercings kan de piercer doen?

Is de piercer verbonden aan de zaak?

Vraag anderen om een verwijzing.

Zodra u een professional vindt die zowel de techniek als de apparatuur beheerst, zult u betere resultaten zien.

Conclusie

Zowel professionele piercings (gemaakt met de juiste materialen en procedure) als wenkbrauw-/neuspiercings (waarbij de wenkbrauw niet in de buurt van een breuk of scheur is) kunnen een geweldige manier zijn om wat Iaps aan je dag toe te voegen.

Hoewel niemand een tatoeage wil, kun je, als je niet weet wat je doet, gemakkelijk een tatoeage laten zetten die er niet uitziet, niet goed uitkomt, of beide.

Als een piercing nieuw voor je is, wees dan voorzichtig, maar als je eenmaal een professional hebt gevonden, is er geen reden waarom je je nieuwe piercing niet zou kunnen houden. (Maar zorg ervoor dat je hem schoon houdt, dat betekent dagelijks.)

Als je lang blootgesteld bent geweest aan chemicaliën, of gewoon nieuwe sieraden wilt uitproberen, kun je een korte of “spray”-piercing laten zetten (een piercing zoals een cosmetische piercing, een overgangspiercing, of een piercing die helemaal naakt is).

Het is gemakkelijk om piercings te verbergen, zelfs als je ze niet wilt laten zien. Het kan pijnlijk zijn, maar dat zijn tatoeages ook, en piercings zoals cosmetische of volledig naakte piercings kunnen gênant zijn of zelfs paniek veroorzaken.

Als je eenmaal besloten hebt een piercing te laten zetten, ben je klaar om een draagbaarheid te kiezen (wat betekent dat een badmuts meestal de meest voorkomende keuze is) en eventueel een piercing met een hogere connectiviteit (neus, inverted, of tragus).

Als je een staart hebt, wil je misschien even de tijd nemen om het met je koppel te bespreken voor je hem laat zetten. Soms gaat het er bij het zetten van een nieuwe piercing om dat je beslist wat goed voor je is en misschien ook wat je een sexy gevoel geeft.

Meet zorgvuldig. Neem de tijd om je nieuwe piercing aan te voelen.

De kansen zijn, als uw oorlellen groot zijn, zult u ook een grote maatregel van weerstand in uw achterste hebben. Zo, zult u gezond verstand willen gebruiken wanneer het komt om te beslissen waar u wilt dat deze piercing gaat. Nochtans, weersta de drang om enkel de schaar te grijpen en weg te beginnen knippen!

lees meer:

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.