Grief Counseling

Rouwverwerking Haarlem

U weet dat wanneer uw levenspartner, of een goede vriend, afstudeert, hij of zij op weg gaat naar zijn of haar doel in het leven. Ze gaan trouwen en kijken uit naar een nieuw leven samen en dat maakt het leven prachtig. Je applaudisseert. Uw blijdschap over het leven dat u en uw partner samen zullen hebben, is onbetaalbaar. Maar uw vreugde is van korte duur als de tragedie toeslaat. U begint te rouwen om de dood van uw geliefde. De eerste gedachte is een “zou het niet geweldig zijn als ik deze persoon niet had verloren?”. Dan wordt het een verwaarlozing van al die dingen die de persoon gebruikte om je te helpen doen. Als deze stand van zaken aanhoudt, begin je je te schamen voor de relatie die je ooit deelde. Als je deze gevoelens voelt, heb je rouwbegeleiding nodig bij verlies en rouw.

Rouw counseling verlies en rouw is heel erg als een gebroken hart. Je moet je niet slecht voelen over je gevoelens. Ze zijn wat je voelt. Er zijn geen ‘juiste’ manieren om te rouwen. Of je nu emotionele pijn voelt of de behoefte hebt om anderen om steun te vragen, de gevoelens zullen komen. Je doet jezelf meer kwaad door je gevoelens te negeren en voortdurend te proberen om ze weg te laten gaan.

Verschillende soorten van verdriet Rouwen kan in verschillende stadia optreden na een verlies zoals echtscheiding, overlijden of het beëindigen van een relatie. Dit kan het gevolg zijn van eenzaamheid, verlies van een baan, een verandering in uw financiële status, of andere leven veranderende gebeurtenissen. Het soort rouw is belangrijk om uit te zoeken of het probleem dat u ondervindt te wijten is aan de dood van een dierbare, of aan uw eigen zelfverliezer die heeft plaatsgevonden. Na de dood van uw dierbare voelt u misschien enige rouw omdat u de persoon niet waardeerde om wie hij was, en voelt u zich depressief. Zonder steun en toeverlaat probeert u misschien op uzelf te wonen, maar u wordt nog verdrietiger. Leven zonder de vier menselijke behoeften (voedsel, water, seks, onderdak) kan je echt depressief maken.

Kwesties rond persoonlijke grenzen, dreigend baanverlies en depressie kunnen ook voorkomen. Een vriend van je heeft plotseling het idee opgegeven dat dingen beter moeten of kunnen worden. Je hebt misschien rouwbegeleiding nodig. U merkt dat uw baan ophoudt te bestaan of dat u uw eigen baan zou kunnen verliezen. Of u bent uw eigen bedrijf begonnen en ziet een aantal onverwachte potentiële problemen. Verliezen Emotionele verliezen – Je hebt je geliefde verloren, of een relatie. Gebeurt dit met elke relatie relatie?  Lichamelijk verlies – Het is al een paar maanden zonder intimiteit in je leven. Je voelt je leeg en eenzaam. Fysieke bezittingen – dingen die je definiëren zijn weg.  Tijd – Je hebt de afgelopen jaren alle plezier in je leven gestopt. Als u uw baan of een van uw bezittingen bent kwijtgeraakt, moet u uw arts raadplegen over een mogelijke depressie. Rouwconsulten zijn steeds weer nodig. Of je moet proberen om privé-therapie voor jezelf te zoeken. Er is een probleem met het omgaan met de frustratie in jezelf en als je niets doet om die te overwinnen. Rouwbegeleiding is er voor jou, ongeacht de intensiteit van je probleem of de omvang van je gevoelens.

Lees meer

Coach

Burn out

 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.