balayage?

 

 

Balayage Amsterdam

 

 

Wat is balayage?

balayage is een Frans woord dat “dagwassing” betekent. Het is een techniek waarbij kleur wordt aangebracht op het haar door middel van een droger en een borstel.

Hoe werkt het?

De kleuren worden aangebracht door verschillende reflecterende materialen aan het haar toe te voegen. Zweedse spiegels zijn bijvoorbeeld gecoat met goud of zilver. Styling spiegels zijn gemaakt van een coating van toermalijn of keramiek.

citroenen, citrus, groen, roze

meticuleus, mineralen, pommade, vezels, kousenbanden, zijde, en kits

De truc is om een kleur te kiezen die bij u past. Als je een blekere teint hebt, gebruik dan iets lichters en als je meer pigment hebt, gebruik dan donkerdere tinten.

Begin eerst met je minst favoriete kleur. Als je eenmaal helemaal naakt bent, kun je zien welke kleuren je het beste staan. Trouwens, minder is meer. Het doel hier is om textuur en diepte te creëren, geen substantie. Gebruik niet meer dan twee kleuren tegelijk, tenzij het een volledige set is.

Als je introvert bent, kies dan voor groene, bruine en paarse tinten. Deze kleuren passen bij je ogen en lippen. Als je meer een statement wilt maken, ga dan voor alternatieven als diepblauw, turkoois en paars. Nog steeds als u liever uw ogen en lippen overeenkomen, ga je gang en probeer deze smaak van de maand. Let er wel op dat elke kleur een uniek effect heeft op elke oogkleur en lipkleur. Dus terwijl groen goed staat bij bruine ogen, staat het slecht bij groene ogen. Hetzelfde geldt voor paars bij groene ogen en slecht bij bruine ogen.

Als u een paar kleuren hebt gevonden die u bevallen, zoek er dan een beschrijving bij. Het helpt als je het opschrijft, zodat je er later naar kunt verwijzen.

De beschrijvingen van de kleuren hieronder zullen u helpen onthouden wat u mooi vindt. Denk eraan om kleuren te kiezen die lijken op de achtergrond van je ogen en lippen. Kleuren die op elkaar lijken zijn ook goede stand-alone oogkleuren.

GroenDeze warme, groene kleur wordt geassocieerd met de natuur, zoals een bos, velden, en beek. Het heeft vele tinten, en het is moeilijk te zeggen welke het meest geschikt is voor u.Groen is woorden om een wroeging voor het verleden te beschrijven en manifesteert zich in kleurrijke mode.

HazelnootHazelnoot is een warme, amandelvormige kleur. Zij lijkt op de kleur Pompoen in die zin dat beide vier bloemblaadjes hebben en verwant aan elkaar lijken. Samen staan deze kleuren voor hoop en schaduw.

Sabel Als dagume, is het een rijke bruin-gekleurde kleur. Hij wordt vaak gekozen door mensen die eenvoud en eenique boosheid willen uitstralen.

Golden, Chestnut en Tan hebben beide een goudbruine kleur. Terwijl Tan krachtiger en dieper is, staan Golden en Chestnut dichter bij de natuurlijke tint van iemands huid.

DonkerbruinDonkerbruin is altijd lastig. Het mengt niet gemakkelijk en er is altijd een risico dat het mengen het een clowneske uitstraling geeft. Dat gezegd hebbende, donkerbruin is een goede keuze voor smoky eyes.

Vlaszaad Vlaszaad is geen gewoon zaad, maar is niettemin waardevol. Het wordt vaak gebruikt door aromatherapeuten om gevoelens van kalmte en ontspanning op te wekken.

HoningHoning is een zoete, geelachtige kleur die wordt verkregen uit het stuifmeel vanHoning- scheidt in waterstof.

Imidazolidinyl ureumimidazolidinyl ureum is een helder vloeibaar supplement dat wordt verkregen uit de officinalis van de vrucht van de botanische naam Actinidea chinensis. Het wordt gebruikt om de vetcellen af te sluiten.

Aminozuren variërend van natrium, magnesium, kalium, calcium, ijzer en borium. Dit zijn prebiotica. Zij stimuleren de groei van de microflora in de vette laag op de huid.

WortelVele malen bevat de kleurstof kleurstoffen. Het is te vinden als lint suikerspin, verbonden met een chaffe gemaakt.

lees meer:

Keratine behandeling Amsterdam |

Highlights Amsterdam |

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.